Vertalers, je hebt ze in alle maten en gewichten. Geen enkele vertaler is hetzelfde en precies daarom vullen wij elkaar – als concullega’s – aan. Iedereen vertaalt net iets anders, ieder heeft zijn eigen stijl, maar daarnaast heeft elke vertaler ook zijn eigen vakgebied(en). Zo is EP Vertalingen gespecialiseerd in technische vertalingen.

Op de Open Coffee in Herentals maakte ik kennis met iemand die naar BNI-events gaat. Toen ik aan die persoon vroeg of hij mijn concollega, die ook daaraan deelneemt, kende, vond hij het pijnlijk om dat te beamen. Hij zag er immers voor mij een concurrent in. Niets is minder waar.  Ik werk heel vaak met deze collega-vertaler samen en dat verloopt altijd soepel en professioneel.

Netwerk van vertalers in binnen- en buitenland

Hij is een van de vele concullega’s in het netwerk van vertalers waar wij mee samenwerken: hij is gespecialiseerd in juridische vertalingen vanuit het Frans, Engels en Duits en is zo de ideale partner voor klanten die bijvoorbeeld met een rechtszaak te maken krijgen. Daarnaast werken wij ook samen met bijvoorbeeld copywriters in Frankrijk voor een grote slagerijketen in Frankrijk, technische vertalers in Engeland en Duitsland en als het nodig is zelfs meer vertalers met meer exotische talen zoals Italiaans, Spaans en zelfs Zweeds.

Op deze manier vinden wij voor elke klant de juiste vertaler, niet alleen qua taal, maar vooral ook qua stijl en expertise.

Voor elke klant een vaste tandem: native vertaler + revisor

Bij EP Vertalingen gaat geen enkele vertaling de deur uit zonder dat hij is nagelezen door een tweede paar ogen: niet alleen krijgt u een vaste native vertaler met de juiste specialisaties, maar ook een revisor die eveneens de doeltaal – de taal van de vertaling – als moedertaal heeft. Zo mag u er zeker van zijn dat elke vertaling klaar voor publicatie is.

Hebt u een tekst die mogelijk buiten onze competenties valt? Bijvoorbeeld een medische of financiële tekst? Of echte marketingtaal? Leg hem ons voor en wij geven u een eerlijk antwoord en verwijzen u met plezier naar een van onze concullega’s.

Web Analytics