Als freelancevertaler gebeurt het vaak dat je te maken krijgt met vertaalwerk naar andere talen dan je eigen talen. Dan heb je de keuze: ofwel geef je het volledig uit handen ofwel besteed je het uit onder je eigen naam en fungeer je als een soort vertaalbureau. Ambieer jij uit te groeien tot een professioneel vertaalbureau en zou je hierover graag wat meer willen weten? Of ben je al volop bezig met werk uit te besteden en wil jij wel eens horen hoe anderen dit aanpakken om je eigen zaak verder te professionaliseren en te laten groeien? 

Kennis delen

Op vrijdag 31 januari en vrijdag 7 februari organiseer ik onder de koepel van KTV Kennisnet een interactieve dag waarin ik mijn ervaringen en kennis over het runnen van mijn technisch vertaalbureau met jou deel. Waarom? Omdat we samen sterker staan. Wij zijn ten slotte geen concurrenten maar concullega’s van elkaar die allemaal in hetzelfde schuitje zitten: wij moeten zien op te boksen tegen de grote vertaalbureaus. En precies dat is een van de belangrijke thema’s deze dag. Wil je hierover meer weten?

In het volgende videofragment licht ik alvast een sluier van het programma op…

Door onze kennis en ervaringen te delen, kunnen wij elk van onze zaak een succes maken, elk op zijn eigen manier, binnen zijn eigen specialisaties of aangeboden talencombinaties. 

Waar wil jij over vijf jaar staan met je bedrijf?

Wat wil je nog blijven doen? Wat wil je uitbesteden? Welke richting wil je uit met je activiteiten? Voor het videofragment: Waar wil ik over vijf jaar staan met mijn freelanceactiviteiten?

Hoe breid je je pool freelancevertalers uit?

Als je vertaalbureau groeit, betekent dat ook dat je op zoek moet naar nieuwe freelancevertalers om mee samen te werken. Waar vind je die? Hoe ga je die testen? Ik vertel jullie op deze dag ook waarom ik een voorstander ben van vaste tandems en hoe ik dat aanpak. Voor meer info, zie het videofragment Hoe breid je je pool freelancevertalers uit?

Gratis webinars

Wie zich inschrijft voor deze interactieve dag krijgt gratis toegang tot een aantal webinars: De extraatjes.

Inschrijven?

Op 31 januari gaat de interactieve dag door in Nederland, in de lokalen van KTV Kennisnet. Klik hier om je in te schrijven: Studiedag Van freelancevertaler naar vertaalbureau op 31 januari 2020 in Nijkerk (Nederland).

Ben je gevestigd in België of wil je van de gelegenheid gebruik maken om te netwerken met Belgische concullega’s, schrijf je dan in voor de interactieve dag op vrijdag 7 februari in Herentals. Klik hier om je in te schrijven: Studiedag Van freelancevertaler naar vertaalbureau op 7 februari 2020 in Herentals (België).

Helaas hebben we onvoldoende deelnemers voor België en Nederland en wordt deze interactieve studiedag afgelast. Mocht er toch nog interesse komen (minimumaantal deelnemers per land is 6), dan kunnen we het altijd herbekijken. Ik vind het persoonlijk heel erg jammer want ik had heel graag met andere collega-vertalers kennis en ervaringen uitgewisseld.

Web Analytics