Aansprakelijkheid

EP Vertalingen CommV, hierna EP Vertalingen genaamd besteedt erg veel zorg aan de inhoud van de verspreide informatie. EP Vertalingen biedt echter geen enkele garantie dat de informatie op deze site exact, volledig en betrouwbaar is, en dat ze wordt bijgewerkt.

EP Vertalingen is niet aansprakelijk voor gelijk welke schade, of tijdelijk of permanent incident die de gegevens of de hardware van de gebruiker zouden ondervinden, terwijl die laatste naar de website surft of doorheen de pagina’s ervan bladert, of meer algemeen tijdens de overdracht van de bestanden en de computerprogramma’s waarmee op zijn ontvangstapparatuur de website wordt samengesteld. In het bijzonder is EP Vertalingen niet aansprakelijk voor de eventuele verspreiding van virussen via zijn website.

Geen enkele werkingsfout of foutieve informatie kan tot enige vorm van financiële compensatie leiden.

De informatie en logo’s op de pagina’s van EP Vertalingen behoren toe aan EP Vertalingen en mogen NIET gebruikt of gekopiëerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van EP Vertalingen.

Het is mogelijk dat EP Vertalingen een hyperlink aanlegt naar een andere website die voor de gebruiker interessant zou kunnen zijn. Deze hyperlink is echter louter informatief. EP Vertalingen is niet aansprakelijk voor de inhoud van die website, noch waarvoor die zou kunnen worden gebruikt.

 
 
 
Web Analytics