EP Vertalingen - Vertalingen direct bij de bron

Els Peleman verzorgt al sinds 2005 met hart en ziel vertaalwerk voor haar klanten in binnen- en buitenland.
 
Al van kindsbeen af wist ik wat ik later wilde: “Ik wil vertaalster worden”. En dat doe ik vandaag nog altijd met hart en ziel.

Ik ben in 2001 afgestudeerd als licentiaat-vertaler Frans-Duits-Nederlands aan de Mercator Hogeschool in Gent (vandaag  heet dat “Master in het Vertalen aan de UGent”). Tijdens mijn opleiding heb ik vijf maanden in Duitsland gestudeerd aan de Johannes Gutenberg Universität Mainz.

Na een vakantiejob als vertaalster bij Group 4 Securitas ben ik bij deze beveiligingsfirma op de afdeling van de winkelinspecteurs aan de slag gegaan waar ik instond voor de vertaling van de ISO-procedures. Vervolgens belandde ik in de automobielsector, bij EDUCAM, het opleidingscentrum voor de automobielsector en aanverwante sectoren. Hier ontdekte ik mijn echte passie: technische vertalingen.

In 2005 ben ik gestart als zelfstandig vertaalster in bijberoep, tot ik het in 2012 welletjes vond als inhouse-vertaalster en projectmanager in diverse vertaalbureaus. Toen werd ik fulltime freelancevertaler.

Ondertussen zijn we zoveel jaar verder en geniet ik nog elke dag met volle teugen van mijn job als zelfstandig vertaler en het contact met mijn klanten!

Sinds 2019 ben ik ook gastdocente aan de KUL Antwerpen, de UGent en de Vertalersacademie en deel ik mijn kennis met startende collega’s door webinars via KTV Kennisnet, mijn coachingsformule ‘Ik ben er voor jou’. Ik bied ook stageplekken aan.

Els Peleman

Certificeringen en opleidingen

  • Certified Pro Translator of Proz.com
  • Licentiaat-Vertaler Frans-Duits-Nederlands
  • KTV Kennisnet: Grammaticale en lexicale verschillen tussen België en Nederland
  • BDÜ: SEO oder nicht SEO? Einführung in die Optimierung von Internetseiten
  • Letterzaken: opleiding SEO voor vertalers
  • KTV Kennisnet: SEO-copywriting voor vertalers
  • Deelname aan BDÜ Konferenz 2019

Meer weten? Neem contact met me op!

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EP Vertalingen CommV

Kastanjelaan 8
2200 Herentals

info@ep-vertalingen.be
Tel.: +32 495 27 16 94
Btw-nummer: BE 0779 995 806

Web Analytics